La Vie en Rose of Aeldebharan – Tyra

Tyra


Tyra is een zelfstandige dame met heerlijk karakter. Luistert prima met dank aan de opvoeding door co-owners Gerda en Richard. Tyra is een zuster van onze Jerome. Bij ons speelt ze graag met haar broer en tante Cassy. In het hoge noorden verblijft ze samen met haar oom Tyson. Ook een Aeldebharan pup. Tyra is opgegroeid met kinderen, katten en natuurlijk Tyson. Ze ligt graag op de bank totdat ze met de meute geattendeerd wordt op activiteit in de keuken. Keurig netjes wacht ze op haar beurt voor een snack. Ze verzamelt graag speeltjes en vindt het heerlijk om buiten te zijn. In het roedel past ze zich erg gemakkelijk aan. Gewoon een heerlijke staffie. Ze heeft van nature een prachtige gespierde bouw en is ca. 37 cm hoog.

Pallene of Aeldebharan x Dalakhani Des Terres d’Armor

Tyra is uit het nest van T.J. en Purdey, een combinatie van schoonheid en met geweldige & gebalanceerde karakters.

In het voorjaar 2018 zijn wij afgereisd naar de havenstad Nantes in Frankrijk. In Bretagne stond de prachtige chameur T.J. enthousiast te wachten op onze lieve Purdey.

T.J. aka Dalakhani Des Terres d’Armor is een nieuwsgierige en speelse reu die er van geniet om in de natuur en buiten te zijn. Tevens heeft T.J. door zijn mooie uiterlijk en fijne karakter verschillende prijzen gewonnen.

Het was een geweldig frans avontuur. En de uitkomst nog mooier. Prachtige honden met een nog mooier karakter. Tyra is er hier één van.

Purdey en T.J. zijn volledig getest op zijn gezondheid en int. ch, m. ch, lux. ch.

Wil je meer weten over T.J. kijk dan op de website van Des Terres d’Armor.

Vader T.J.
Moeder Purdey

Over mij

Stamboek nummer:
3130898
Geboortedatum:
02-08-2018
Naam vader:
DALAKHANI DES TERRES D’AMOR
Stamboek nummer vader:
LOF3 6486/1142
Naam moeder:
PALLENE OF AELDEBHARAN
Stamboek nummer moeder:
2854309

Gezondheidsonderzoeken

Patella Luxatie 
0/0 

Heupdysplasie 
A/A

Elleboogdysplasie 
0/0

Spondylose 
0

L2HGA en HC Clear